Vi säljer och hyr ut flyttkartonger. Flyttkartonger med egen logotyp gör oss synliga och känns ofta bra för kunden.

Vi har valt en hög service nivå. Detta innebär att vi inte har möjlighet att vara ett lågprisföretag. Det krävs resurser för att göra en bra flyttning, vilket innebär att priset är satt efter kvalitetskraven.

För oss är en flytt vardagsgöra, men för våra kunder kan en flytt vara en mycket stor omställning. Det är därför viktigt med lyhördhet ifrån vår sida och att vi ser varje kund som speciell.

Genom att hålla tider, ge god service och vara sociala kan vi i hög utsträckning göra flytten till en positiv upplevelse för kunden.

Personal: Branscherfarenheten inom personalstyrkan varierar ifrån 35 år till 3 år. Vi har en intern utbildning inom företaget. Den yngre generationen har dessutom genom gått en skräddarsydd extern kurs i packning och möbelhantering.

Magasinering av möbler sker i ett varmbonat magasin (400m2).
Förvaring sker i trälådor som rymmer 10 m3.
Vi utför flyttar gällande bohag och kontor.

Besiktning utföres i mån av tid och avstånd. Vi tycker att besiktning och kundbesök är viktiga efter som de ger underlag för ett relevant anbud och ett kundmöte som ger en solid grund mellan oss och kunden och inga missförstånd behöver uppkomma senare under flytten.